Profilbillede

Jeg, Anne Birgitte Arnsfelt, anvender alternative metoder i min franskundervisning. Dette ud fra årevis erfaring inden for faget i både Danmark og i Frankrig. Jeg har studeret på Åbent Universitet, på CBS og på Handelshøjskolen i Århus.

I elleve år har jeg boet i Paris og der arbejdet som underviser og oversætter i dansk datterselskab og i Den Danske Kirke. Herhjemme arbejder jeg som franskunderviser og har været ansat i Den Franske Ambassades Kulturelle Afdeling for år tilbage. I forskellige virksomheder har jeg haft virke som salgsmedarbejder og marketingmedarbejder.

Besindighed, ro, empati og ambition er en kvalitet jeg har fra naturens side og  ved  at være sammen med mennsker i min undervisning og i al almindelighed. Jeg er tålmodig med respekt for den næste.

Jeg tilbyder undervisning af høj kvalitet både for dig, som har brug for støtte i form af lektielæsning, for dig som gerne vil videre og for dig, der ønsker at gå i dybden i sproget med den tid, du ønsker og har brug for. Her er også plads til begyndere, som ønsker at lære fransk. Jeg er rigtig god til  enkeltundervisning og til undervisning i små grupper samt i lektielæsning. Min undervisning er spændende, afvekslende og meget kompetent. 

Bliv god til at tale fransk og begynd allerede i dag